דובאי, איחוד האמירויות | קונספט

המתקנים המשותפים שנועדו לשרת את אוכלסיית כפר מעיין פאלמה תחודש ותשודרג על מנת להתאים לצרכיהם המשתנים של התושבים.

המעיין הנוכחי ואזור המשחק של הילדים הסמוך לכניסה יפורקו וישוחזרו כאזור פנאי רחב היקף ומסביר פנים שבו אנשים יכולים לשחק ואף לגלוש. החניה הראשונה ממערב לבניין תהפוך למגרש כדורגל וכדורסל ייחודי בעוד החניה השניה ממזרח תצטמצם ותשולב עם אזור המשחק החדש לילדים.

בריכת השחייה למבוגרים תעוצב מחדש לחלוטין ותכלול איזורי מקלחת, טרקלינים ובריכת ילדים חדשה. החלל המסחרי הצמוד לבריכה ישודרג וכן חדר הצמחיה שיציג עם ציוד חדיש. כאשר אנשים ניגשים אל המבנה, פרגולה רחבת ידיים תקיף את חזית הבניין ותברך את האורחים לאזורי הקבלה המחודשים. מגרשי הסקוואש המרכזיים יצבעו מחדש ותותקן בהם תאורה מעוצבת. חלל המסיבות יוסב להיכל כושר משותף יחד עם מתקני השירות החדשים, וחדרי הכושר הישנים וחדרי השירותים יבנו שוב מהיסוד ויכילו מספר רב יותר של תאים ואיזורי החלפה.

כפר פאלמה

1/9
Archiplexus.com Copyright 2017
ISO 9001:2015 certified
  • Instagram
  • linkedin
  • FACEBOOK ICON